The Made in Italy Official Portal in ROMANIAItaltrade.com
Despre noi Contact Hartă site Trimiteri

Directorul de Afaceri Made in Italy

Propunerea dvs. de Afaceri
Societăţi italiene
Ştiri
Evenimente Afaceri
Punct focal
Salon
Reflector
Camera Internaţională de Presă
Expo în Italia
Cursuri & Seminarii
Italia & Piaţa Mondială


    

Home > ROMANIA >


FESTIVAL ITALIAN IN ROMANIA
                                20 mai - 17 iunie 2009

Ambasada Italiei la Bucuresti si Institutul National de Comert Exterior (ICE) împreuna cu Institutul Italian de Cultura organizeaza Festivalul Italian in România, prilej de a celebra Italia cu ocazia sarbatoririi Zilei Republicii Italiene din data de 2 iunie. In perioada 20 mai - 17 iunie, Festivalul propune o serie de initiative culturale si comerciale cu scopul de a oferi posibilitatea de a "cunoaste" cateva din aspectele caracteristice ale Italiei.

Radacina latina comuna si relatiile comerciale foarte stranse care leaga cele doua tari, accentueaza valoarea acestui Festival ce isi propune sa oglindeasca prietenia care le uneste.

Festivalul Italian a demarat cu Saptamana Modei Italiene organizata in colaborare cu cateva din cele mai importante magazine de moda italiana din capitala si nu numai. În cadrul initiativelor organizate in aceasta saptamana (20-27 mai), aceste magazine, vor lansa o campanie promotionala speciala de reduceri. Institutul Italian de Comert Exterior (ICE), promotor al acestei initiative, doreste astfel sa ofere o vizibilitate adecvata celor mai bune produse de "fashion" italian din Romania.

Urmeaza o saptamana dedicata bucatariei italiene. Manifestarea se numeste "La masa in restaurantele italiene" si se defasoara in Bucuresti intre 29 mai si 4 iunie. ICE a inclus pe lista locatiilor participante nu mai putin de 20 de restaurante din Bucuresti care vor oferi meniuri la preturi promotionale insotite de un pahar de vin.

Intre 1 si 7 iunie este programata "Saptamana de promovare a designului interior in stil italian" in magazinele partenere ale Festivalului Italiana unde se va desfasura o campanie de reduceri promotionale. Amintim ca Italia este cel mai apreciat producator si exportator mondial de mobila, castigand si în România pozitia de lider datorita calitatii produselor si designului inovaor.

In a doua jumatate a lunii de Festival Itaian, ICE organizeaza in colaborare cu reteaua real,-Hypermarket din intreaga tara doua saptamani de promovare a produselor alimentare si a vinurilor italiene, sub denumirea de "Zilele Italiei la real,-" intre 4 si 17 iunie". In toate cele 21 de magazine real,- Hypermarket de pe teritoriul Romaniei, va fi posibila achizitionarea unei ample game de produse Made in Italy la preturi promotionale. Consumatorul roman, dintotdeauna un atent admirator al productiei alimentare italiene, va avea posibilitatea de a degusta produsele "dietei mediteraneene", de la cele de larg consum la cele mai sofisticate, avand convingerea de a face o alegere sanatoasa la cel mai bun raport calitate-pret.

Puteti gasi programul complet al festivalului si informatii detaliate cu privire la acest festival pe site-ul: www.festivalitalian.ro.< Home
PER I VISITATORI ITALIANI www.ice.gov.it

Disclaimer - ©Copyright - Italian Trade Promotion Agency - Cookie Policy


Certificate N. IT16/0545
ISO 9001 / UNI EN ISO 9001:2008